HEMEN ARA: +905309118133

HAKKIMIZDA

Av. Mehmet Ali TURAN ve Av. Murat KARAKOÇ tarafından kurulmuş olan TURAN & KARAKOÇ Avukatlık Ofisi başta Sakarya’da Şirketler Hukuku Avukatlığı, Sakarya’da Sözleşme Hukuku Avukatlığı, Sakarya’da İcra Hukuku Avukatlığı, ve Sakarya’da Alacak Davaları olmak üzere müvekkillerine birçok alanda Sakarya geneli hukuki hizmet vermektedir. Merkezi Adapazarı/Sakarya olan ve bünyesinde beş Avukat, dört Stajyer Avukat, bir icra katibi, bir çağrı merkezi personeli ve ofis yardımcısı ile gereken akademik ve mesleki birikim ve tecrübeye sahip olmanın yanı sıra genç ve dinamik yapıdaki geniş ve etkili bir kadroya sahiptir. Kurulduğu günden bu yana deneyimli ve aynı zamanda dinamik yapısıyla farklı sektörlerden gelen gerçek ve tüzel kişi müvekkillerine, müvekkillerinin ticari hedeflerini ve gelişme taleplerini de göz önüne alarak en  iyi hizmeti vermek gayesiyle çalışmalarına devam etmektedir. Görünenin ardına bakarak, müvekkilleri için yaratıcı çözümler bulmakta  ve müvekkiller ile  kurulan  yakın işbirliği sayesinde onların iş hedeflerine ulaşmalarında büyük destek sağlamaktadır. Avukat-müvekkil ilişkileri karşılıklı güven esasına dayanır.

TURAN & KARAKOÇ Avukatlık Ofisi 21. yüzyılda hukukun ve avukatlık mesleğinin hak arama özgürlüğünün en önemli güvence mekanizması olduğu bilinciyle, avukat-müvekkil arasında temel mesleki ilkelere hassasiyet göstermektedir. Bu sebeple hukuk ofisimizin en temelinde Avukatlık meslek ilkeleri gelmektedir. Sır saklama ve gizlilik’ avukatlık mesleğinin en önemli etik ilkelerinden biridir. Avukatlık ofisimiz, BM Havana Avukatlık Kuralları , AB Avukatlık Meslek Kuralları ve 1136 sayılı Avukatlık Kanunu ile belirlenen gizlilik ve sır saklama ilkesini hassasiyetle uygulamaktadır.

Adapazarı hukuk ofisimiz, müvekkillerine ait bilgi ve belgeleri mesleki sır kapsamında özel bir şekilde gizli tutmakta, üçüncü kişi veya kurumlarla hiçbir şekilde paylaşmamaktadır. Avukat, mesleki faaliyetini icra ederken yapılan işin veya davanın aşamaları ve olası sonuçları hakkındaki hukuki görüşünü müvekkiline aktarmalıdır. Hukuk ofisimiz, vekaletini aldığı müvekkillerini dava süreci ve yapılan işin aşamaları hakkında sürekli bir bilgi akışıyla bilgilendirmektedir. Hak arama özgürlüğünün güvencesi olan avukatlık mesleğinin icrasında ‘bağımsızlık’ etkin bir savunma için zorunludur. Sakarya’da avukat, mesleğini ifa ederken tüm kişi ve özellikle kamu kurumlarına karşı bağımsız hareket etmelidir. Sakarya Adapazarı Hukuk ofisimiz, bağımsızlık ilkesini mesleki faaliyetin önemli bir unsuru olarak uygulamaktadır.

KURUCULARIMIZ

Av. Mehmet Ali TURAN

Hukuk Lisansını Europen University Of Lefke’de tamamlamıştır. Ayrıca University Of Cambridge onaylı İngilizce yeterlilik belgesi mevcuttur. Sakarya barosuna kayıtlıdır. TURAN & KARAKOÇ Avukatlık Ortaklığında kurucu avukat olarak çalışmaktadır. TURAN, ağırlıklı olarak şirketler hukuku, aile hukuku ve kadastro hukuku alanlarında şirketlere hukuki danışmanlık hizmeti vermekte ve dava takibi yapmaktadır.

b86bd5f0 9a14 4704 a71c 4c7efc758e6b
67a5703c de9f 40be a7c8 e0d79b3f63e0

Av. Murat KARAKOÇ

Hukuk Lisansını Europen University Of Lefke’de tamamlamıştır. Çeşitli alanlarda uzmanlık belgesi mevcuttur. 28. Dönem Milletvekili adayı olmuştur. TURAN & KARAKOÇ Avukatlık Ortaklığında kurucu avukat olarak çalışmaktadır. KARAKOÇ, ağırlıklı olarak ceza hukuku, özel hukuk ve icra hukuku alanlarında danışmanlık hizmeti vermekte ve dava takibi yapmaktadır. İyi düzeyde İngilizce bilmektedir. Bilişim Hukuku alanında özgün bir eser(kitap) yayınlama çalışması yapmaktadır.

ÇALIŞMA EKİBİMİZ

Avukat

Yusuf D.
Sigorta ve sözleşme hukuku alanında çalışmalar yapmaktadır. Dava ve takip işlemlerini yürütmektedir.

Avukat

Beyza Ş.
Hukuk eğitimini Cyprus International University'de tamamlamıştır. Dava ve takip işlemlerini yürütmektedir.

Stj. Avukat

Nur K.
Hukuk eğitimini Sakarya Üniversitesinde tamamlamıştır. Ofisimizde staj eğitimini sürdürmektedir.

Stj. Avukat

Sıla K.
Hukuk eğitimini Sakarya Üniversitesinde görmektedir. Ofisimizde staj eğitimini sürdürmektedir.

Stj. Avukat

Sude P.
Hukuk eğitimini Sakarya Üniversitesinde görmektedir. Ofisimizde staj eğitimini sürdürmektedir.

Stj. Avukat

Beril K.
Hukuk eğitimini Sakarya Üniversitesinde görmektedir. Ofisimizde staj eğitimini sürdürmektedir.

Stj. Av.

Eda O.
Hukuk eğitimini Sakarya Üniversitesinde tamamlamıştır. Ofisimizde staj eğitimini sürdürmektedir.

Stj. Avukat

Beyza Ş.
Hukuk eğitimini Doğu Akdeniz Üniversitesinde tamamlamıştır. Ofisimizde dava ve takip işlemlerini yürütmektedir.

İcra Katibi

Muratcan T.
Ofisimizde icra dosyalarını takip etmekte olup, icra çağrı elemanlığıda yapmaktadır.

Araştırma Uzmanı

Berkay O.
Hukuk ofisimize bağlı olarak serbest meslek ile ilgilenen Berkay. Ofisimizde araştırma uzmanı olarak görev yapmaktadır.

İcra Katibi

Muhammet Y.
Eğitiminin yanı sıra ofisimizdeki İcra takiplerinin süreç üzerindeki işlemlerini takip ederek rapor hazırlamaktadır.

Sekreter

Beyza H.
Ofisimizin genel işleyişi ve hizmetini takip ederek, eksikleri gidermek ve ofis düzenini sağlamak amacıyla çalışmalar yapmaktadır.
Yukarı kaydır
Whatsapp Üzerinden Danışın.